Inscripció xerrada Com millorar els hàbits alimentaris dels nostres fills

CANVI DE DATA I HORA ! : El proper dimecres dia 12 de Juny 2019 a les 17.00 h fins a 18h , l’AMPA organitza una xerrada a l’escola sobre Com millorar els hàbits alimentaris dels nostres fills, adreçada especialment a mares i pares d’alumnes.

La xerrada –a càrrec d’un expert en alimentació saludable de la Generalitat i dins el Pla de promoció de fruites, hortalisses i llet– es pretén incrementar i consolidar el consum de fuites y làctics. Es oferim a les famílies eines per introduïr en el menu setmanal aquests aliments de forma correcta i divertida.

Durant la xerrada es realitzarà un «showcooking» (es pot tastar en situ).

Cal reservar la teva plaça, a continuació

  • Gratuït per a socis i no-socis de l’ AMPA amb alumnes a l’ Escola Sant Gervasi

Places limitades

NB: A les 18h hi ha una reunió per a pares i mares d’alumnes de ESO. Aquesta reunió de l’Escola espera que acaba la nostra xerrada.

 

RESERVAR PLAÇA XERRADA SOBRE COM MILLORAR ELS HÀBITS ALIMENTARIS DELS NOSTRES FILLS


Reserva plaça Xerrada sobre Com millorar els hàbits alimentaris dels nostres fills , 12 Juny 2019 »

* Obligatori
 
 
 
 
 
 
Si
No
IMPORTANT: trieu un codi nou després de corregir un error o quan no veieu bé el codi o dubteu: Click AQUI
Enviant-nos el formulari d' inscripció, ens envieu explícitament el seu consentiment perquè les seus dades es puguin emmagatzemar en un fitxer, propietat del AMPA Sant Gervasi, amb l'objectiu de contactar-te sobre els activitats de AMPA. Sota qualsevol circumstància, distribuirem les dades recopilades a tercers a menys que siguin aplicats per llei a autoritats governamentals. Tingueu en compte que podeu exercir els seus drets segons la llei que envieu la seva sol.licitud a AMPA Sant Gervasi.