Comunicació AMPA situació excepcional

Comunicat AMPA – COVID19

Som conscients de que aquesta és una situació complexa i excepcional per tota la comunitat educativa i que ha generat molts inconvenients, i que s’obren moltes incerteses de cara al futur, amb situacions personals i professionals molt difícils.

Volem informar-vos que estem en comunicació amb l’escola per tal de clarificar alguns temes com són el pagament de quotes i activitats complementaries, el seguiment docent en remot, etc.

Hem traslladat tots els comentaris i queixes que ens han arribat de les famílies sobre el comunicat realitzat per l’escola, i estem a la espera de la que l’escola es pronunciï al respecte.

Des d’aquí volem agrair l’esforç a totes les famílies i a l’escola, però també traslladar el nostre suport als sanitaris, personal de serveis essencials, i d’altres, que estan en primera línia i amb situacions d’estrès extremes, i molt d’aquest personal ens pot arribar a tocar molt d’aprop.

També des d’aquí volem acompanyar un condol a aquelles persones que en aquests dies han pogut perdre algun esser estimat o conegut.

Us demanem tenir paciència i tranquil·litat ja que hi ha canvis cada día.

Molts ànims a totes les famílies.

Mollet del Vallès, Març 2020

NOTICIES ANTERIORS I/O SEGUËNTS